Za voľnejšie trhy a liberalizáciu. 2 - Brittan, L.
Expozé podpredsedu Európskej komisie sira Leona Brittana na tému: "Dôležitosť otvoreného obchodu a potreba priamych zahraničných investícií pre krajiny strednej Európy v kontexte rozširovania Európskej únie" na 22. riadnom zhromaždení HNclubu 21. 3. 1997 v Bratislave.