Medzivládna konferencia 1996 a rozširovanie EÚ - Huges, K.
Odhadovaný kontext a pravdepodobné ohnisko Medzivládnej konferencie. Kľúčové oblasti programu konferencie - rozširovanie EÚ, ECU, rozpočet EÚ. Hlavné otázky rozširovania EÚ o Cyprus, Maltu a desať asociovaných krajín SVE.