Švédský pohled na soudobé problémy evropské integrace - Karlsson, Margaréta
Prejav štátneho tajomníka švédskeho ministerstva zahraničných vecí prednesený na konferencii Bohemiae 13. - 15. októbra 1996. Názor na problematiku integrácie štátov strednej a východnej Európy do Európskej únie. Problémy medzinárodnej politiky a trhovej ekonomiky, ktoré musia štáty strednej a východnej Európy riešiť.