Ochrana hospodárskej súťaže podľa zákona č.188/1994 Z.z. - princípy aplikácie v komerčenej praxi - Krošláková, M.
Aplikácia zákona č.188/1994 Z.z. o ochrane hospodárskej súťaže na dohody uzatvorené medzi podnikateľmi. Dohody obmedzujúce súťaž. Typické vertikálne dohody obmedzujúce súťaž.