Právna úprava koncentrácie - Žitňanská, L.
Pojem koncentrácia. Koncentrácia - ekonomické spájanie sa podnikateľov. Povinnosť oznámiť koncentráciu Protimonopolnému úradu SR. Koncentrácia podlieha kontrole Protimonopolného úradu SR.