Rozdiely medzi slovenským a rakúskym právom obchodných spoločností - Doralt, P.
Formy obchodných spoločností v Rakúsku obsahujú veľa podobných prvkov ako na Slovensku. Rozšírenie jednotlivých foriem spoločností v Rakúsku. Rozdiely v slovenskom a rakúskom práve jednotlivých obchodných spoločností. Zakladanie spoločností. Orgány spoločností.