Spoločnosť s ručením obmedzeným - Mamojka, Mojmír
Podnikanie vo forme spoločnosti s ručením obmedzeným. Počet spoločníkov limitovaný počtom 50. Založenie spoločnosti. Ručenie spoločníkov a spoločnosti. Základné imanie. Spoločenská zmluva. Vznik spoločnosti. Obchodný podiel. Práva a povinnosti spoločníkov. Orgány spoločnosti. Zvýšenie a zníženie základného imania. Zánik účasti spoločníka. Likvidácia spoločnosti.