Zahraniční obchod a národní zvyklosti: Hongkong - Kachlík, Alfons
Odporúčania pri obchodných cestách a rokovaniach v Hongkongu. Rokovania s hongkongskými Číňanmi charakterizuje príslušnosť k inej kultúrnej oblasti s inými hodnotami a inými prístupmi.