Zákon č.55/1997 Z.z. zo 6. februára 1997 o ochranných známkach
Zákon č.55/1997 Z.z. o ochranných známkach. Vymedzenie ochranných známok. Konanie vo veci ochranných známok. Vzťahy k zahraničiu, medzinárodný nápis ochranných známok. Dôvodová správa.