Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 10 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Banskobystrický kraj - poľnohospodárstvo, doprava, telekomunikácie, nevýrobná sféra.