Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 11 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Banskobystrický kraj - cestovný ruch, životné prostredie, výhody a nevýhody rozvojového potenciálu kraja.