Radca spotrebiteľa - Černá, M.
Z obsahu prílohy: Vzťah zákazník - obchodník ďaleko od harmónie? Koľko sa nabeháme za záručným servisom. Aj u nás máme obchody, v ktorých vítajú deti. Zákon Národnej rady SR č. 67/1997 Z. z. o ochrane nefajčiarov.