Poisťovníctvo v Českej republike - Čejková, Viktória
Transformácia poisťovníctva v ČR a jej priebeh. Charakteristika českého poistného trhu. Komerčné poisťovne na českom poistnom trhu. Rozšírenie ponuky poistných produktov.