Privatizácia zvýši náklady - Kováčik, M.
Rozhovor s MUDr. M. Kováčikom, predsedom Správnej rady Zdravotnej poisťovne VŽP a námestníkom generálneho riaditeľa Vzájomnej životnej poisťovne. Dosiahnuté ekonomické výsledky VŽP Bratislava. Marketingové aktivity. Poskytovanie preventívnych prehliadok. Znižovanie nákladov poisťovne na lieky. Vplyv privatizácie v zdravotníctve na úroveň poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Rast výdavkov zdravotných poisťovní v súvislosti s privatizáciou zdravotníckych zariadení. Kúpele, ktoré sprivatizovala Vzájomná životná poisťovňa, a.s. Bratislava. Prerozdelenie poistného zdravotných poisťovní.