Technické riziká a ako im čeliť
Poistenie - najúčinnejšie opatrenie proti veľkým rizikám. Špecializácia technických výrobných procesov, rozvoj čoraz zložitejších technológií vedie ku vzniku nových zložitých rizík a potenciálnych škôd. Je stále ťažšie odhadnúť, oceniť a poistiť možné riziká.