Čo treba vedieť o poisťovacích makléroch? - Chačaturianová, I.
Dokončenie z č.4/1996. Povinnosti makléra voči klientovi. Dve hlavné skupiny sprostredkovateľov poistenia na Slovensku: 1. nezávislí sprostredkovatelia - poisťovací makléri, 2. závislí sprostredkovatelia - poisťovací agenti. Rozdiel medzi poisťovacím maklérom a poisťovacím agentom. Výhody maklérskych služieb.