Aplikácia sústav sociálneho zabezpečenia na zamestnané osoby, samostatne zárobkovo činné osoby a členov ich rodín - Janíková, E.
Pramene práva súčasného systému sociálneho zabezpečenia v Slovenskej republike. Ústava SR. Základné právne predpisy vo forme zákonov. Vyhlášky, nariadenia vlády a výnosy. Aplikácia subsystému dôchodkového zabezpečenia. Aplikácia subsystému nemocenského poistenia. Subsystém sociálnej starostlivosti. Subsystém štátnej sociálnej podpory.