Lekári, ktorí ušetria na liekoch, získajú vyššie platby od zdravotnej poisťovne - Velecký, M.
Hospodárenie zdravotných poisťovní (ZP). Príjmy a výdavky zdravotných poisťovní. Zintenzívnenie revízneho systému ZP. Kontrola je náročná na čas, ale šetrí peniaze. Nevyhnutnosť zmeny v kategorizácii liekov. Cesta hľadania úspor ZP. Výdavky na zdravotnú starostlivosť u nás a v zahraničí.