Nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie samostatne zárobkovo činných osôb a spolupracujúcich osôb - Matlák, Ján
Výkon nemocenského poistenia z samostatne zárobkovo činných osôb. Účasť na nemocenskom poistení. Platenie poistného na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie. Príklady na výpočet vymeriavacieho základu z dane z príjmov fyzických osôb pripadajúceho na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie. Platenie poistného na zdravotné poistenie a príspevky na poistenie v nezamestnanosti. Oznamovacia povinnosť platiteľov poistného.