Efektivita postsekundárního vzdělávání - problémový stav a problémová perspektiva - Goulli, R.
OECD a vzdelávacia politika v rozvinutých krajinách a v ČR. Stav a postavenie postsekundárneho vzdelávania v ČR. Stav a zmeny denného štúdia v základnej štruktúre vzdelávacej sústavy. Ukazovatele počtu študujúcich vo vzdelávacej sústave ČR. Vzťah ponuky a dopytu po vysokoškolskom vzdelaní. Vývoj hlavných ukazovateľov vysokoškolského vzdelávania v r. 1989/90-1994/95.