Vyštudovať MBA možno aj bez prerušenia kariéry - Tomová, A.
Program WEMBA (Weekend Executive Masters of Business Administration) - charakteristika programu. Program je určený pracujúcim vrcholovým manažérom a vyšším riadiacim pracovníkom. Účastníci programu môžu pokračovať v zamestnaní na plný úväzok. Podmienky prijatia do programu. V budúcom roku sa plánuje aj denné štúdium MBA. Získanie titulu MBA (Master of Business Administration) po ukončení štúdia. Na programe spolupracujú: Pittsburghská univerzita, Ekonomická univerzita a Fakulta managementu UK.