Co by měly vysoké školy učit o jakosti? - Evans, J.R
Výučba a kurzy TQM na vysokých školách. Prístup učiteľov k štúdiu akosti. Vzdelávacie metódy v kurzoch TQM. Prieskum v oblasti štúdia TQM. Spolupráca s držiteľmi Baldrigeovej ceny.