Imperativ kvality Poznámky a úvahy účastníka mezinárodní konference o transnacionálním vzdělání - Tondl, L.
Londýn, september 1996 - medzinárodná konferencia o globálnom charaktere vzdelania (transnacionálne vzdelanie), usporiadaná nadnárodnou spoločnosťou GATE (Global Alliance for Transnational Education). Ciele medzinárodnej spolupráce, potreba spolupráce inštitúcií zodpovedných za kvalitu vysokoškolského vzdelania. Vysokoškolské vzdelanie a informačné technológie. Atribúty kvality vzdelávania. Vzdelanie ako komunikačný proces.