O koncepcii trvalej udržateľnosti vo vzťahu k niektorým geografickým aspektom vývoja Slovenska - Huba, Mikuláš
Vývoj koncepcie trvalej udržateľnosti. Charakter a zameranie výskumov v oblasti trvalej udržateľnosti. Vývoj paradigmy trvalej udržateľnosti v kontexte geografických výskumov na Slovensku. Trendy vývoja Slovenska z hľadiska trvalej udržateľnosti.