Na ceste od rozpočtu k trhu. 2 - Gálik, J.
Veľmi efektívny systém financovania nemocníc. Prechod na trhový model financovania vnútroústavným ekonomickým systémom. Administratívny aparát iba so servisnou funkciou. Metodika sprehľadnenia vnútroústavných nákladov.