Na ceste od rozpočtu k trhu. 3 - Gálik, J.
Analýza súčasného stavu ekonomiky zdravotníckych zariadení na Slovensku. Efektívny systém financovania nemocníc. Prechod na trhový model financovania vnútroústavným ekonomickým systémom.