Slovenské kúpeľníctvo pre svoju existenciu potrebuje samostatný zákon a nové štatúty - Skaloš, Ľ.
Rozhovor s Ing. Ľubomírom Skalošom, prezidentom Únie kúpeľných miest a obcí Slovenska o privatizácii v kúpeľníctve na Slovensku. Privatizácia piešťanských a bardejovských kúpeľov. Podiel štátu v privatizovaných kúpeľoch. Problémy infraštruktúry v kúpeľoch. Transformácia v kúpeľníctve a pripravovaný zákon o prírodných liečivých kúpeľoch a zdrojoch. Návrh na uplatnenie rekreačného charakteru kúpeľníctva. Problémy s presadzovaním zákona o štatúte kúpeľných miest a obcí. Monopolizácia podnikateľskej činnosti v slovenskom kúpeľníctve a porovnanie so situáciou v zahraničí. Udeľovanie štatútov.