Ako sa orientovať v zákonoch - Fratričová, M.
Zmeny právnych predpisov pre odpadové hospodárstvo Slovenskej republiky. Povinnosti vyplývajúce z ústavy. Základné zákony. Program odpadového hospodárstva. Všeobecné podmienky nakladania s odpadmi. Vydávanie odborných posudkov. Poplatky za uloženie odpadov.