Vládna doktrína v plyne - Ducký, Ján
Rozhovor s Ing. Jánom Duckým, riaditeľom Slovenského plynárenského priemyslu, š.p. Bratislava. Dodávky plynu z Gazpromu na Slovensko. Obchodné kontrakty cez organizáciu Gazexport. Pripravované odbočky plynovodu z Ivanky pri Nitre do Maďarska a Talianska. Návrh projektu rusko-slovenského obchodného domu. Pripravovaný zákon o energetike. Udeľovanie licencií na obchod s plynom. Vlastníci plynových zásobníkov SPP.