Ekologické aspekty obalov. 2 Predávajú a hromadia sa na skládkach - Pročková, Adriana
Hodnotenie obalu z hľadiska jeho vplyvu na životné prostredie. Najzávažnejším problémom z hľadiska ochrany životného prostredia sú použité spotrebiteľské obaly. Najčastejšou metódou likvidácie obalov je jeho uskladnenie na smetiskách. Systém recyklácie a opätovného využitia obalov.