Odvážnemu šťastie praje - Blaško, J.
Obchodná stratégia baliarenského podniku Neapack, a.s. Nitra. Výsledky marketingového prieskumu. Predaj baliacich liniek. Inovácie v riadení nových typov baliacich strojov. Obrat spoločnosti. Kontakty v zahraničí.