Pod hladinou vody sa skrývajú problémy - Ištvánffy, M.
Možnosti racionálneho využívania vodných zdrojov v SR. Predstavy o riešení problémov pitnej a odkanalizovanej vody. Zaostávanie SR v napojení občanov na verejnú vodovodnú sieť. Podpriemerná situácia v zásobovaní východného Slovenska pitnou vodou.