Transformačné peripetie poľnohospodárskych družstiev. 1 - Námerová, I.
Prípadové štúdie jednotlivých typov transformovaných poľnohospodárskych družstiev. Lepšie uplatnenie veľkých podnikov s diferencovanou mierou vnútornej stability. Prínos ekonomického prenájmu.