Transformačné peripetie poľnohospodárskych družstiev. 2 - Námerová, I.
Predstavenie nových typov poľnohospodárskych subjektov na základe analýzy jednotlivých typov transformovaných družstiev. Novovzniknutá akciová spoločnosť.