Nová právna úprava podmienok zabezpečovania stravovania zamestnancov v priebehu pracovnej zmeny - Kernáts, G.
Zabezpečovanie stravovania v priebehu pracovnej zmeny podľa novej právnej úpravy. Stravovanie v sobotu, v nedeľu, v popoludňajších hodinách, večerných a delených zmenách. Dĺžka pracovnej zmeny v rôznych pracovných režimoch a nárok na stravovanie. Nemožnosť poskytovania stravovania zamestnancom. Okruh osôb, ktorým sa zabezpečuje stravovanie. Obsah stravovania. Forma stravovania - vlastné alebo cudzie stravovanie. Finančný príspevok zamestnávateľa. Príspevok na stravovanie zo sociálneho fondu. Vylúčenie náhradného plnenia stravného lístka na nákup potravín.