Ako podnikať na Ukrajine - Fitzeková, V.
Postup pri registrácii zahraničných subjektov podľa metodiky vypracovanej na základe čl. 5 Zákona USSR o zahranično-ekonomickej činnosti na Ukrajine.Regionálne úrady Ministerstva zahranično-ekonomických vzťahov a obchodu Ukrajiny. Služobné preukazy spolupracovníkov.