Aký je manažér budúcnosti. 6 - Kassay, Štefan
Pokračovanie deväťdielneho seriálu o vlastnostiach a schopnostiach manažérov tretieho tisícročia. Komunikatívnosť ako vlastnosť, ktorá sa od manažéra očakáva a ktorá je nevyhnutná pre úspech.