Psychologické aspekty zdokonalování řízení - Růžička, Jiří
Zdokonaľovanie riadenia v progresívnych hospodárskych organizáciách. Využitie psychologických poznatkov a metód v zdokonaľovaní riadenia hospodárskych organizácií. Význam ľudských zdrojov. Riadenie podľa cieľov - management by objectives. Reengineering.