Rozdíly mezi ISO 9001 a TQM - Žák, Milan
Základné rozdiely medzi ISO 9001 a TQM. Zabezpečovanie akosti - akosť manažmentu. Strategické ciele. Politika akosti. Podniková kultúra. Marketing a benchmarking. Inovácia. Dodávatelia - ich hodnotenie a spolupráca. Kapacitné a technologické plánovanie výroby. Príprava pracovníkov. Náklady na akosť.