Aktuálny pohľad na vývoj odvetvia dopravy v SR Príloha Hospodárskych novín
Vývoj odvetvia dopravy v SR od výrazného poklesu v r. 1993 a 1994. Podiel súkromného sektora v cestnej nákladnej doprave. Vývoj mzdy a počtu pracovníkov v doprave. Preprava tovaru nákladnou dopravou.