Nový zákon vyžaduje od účastníkov cestnej premávky tolerantnosť - Prosnan, Jozef
Nový zákon NR SR o premávke na pozemných komunikáciách platný od 1. apríla 1997. Najdôležitejšie zmeny v dopravných predpisoch. Povinnosti vodičov.