Vnitrozemská vodní doprava. 1 - Šubert, M.
Charakteristika vnútrozemskej vodnej dopravy a jej uplatnenie v dopravnom odvetví ČR. Štatistické údaje za r. 1994-1996 predstavujúce objemy týkajúce sa prepravy zahraničného obchodu ČR v jednotlivých odvetiach dopravy. Dokumenty Rady ES, ktoré sa stali základom pre vypracovanie koncepcie rozvoja siete vodných ciest v ČR. Prepravné podmienky v ČR.