K mezinárodní harmonizaci účetnictví - Beneš, L.
Medzinárodný zdroj informácií o firemnej situácii. Formy medzinárodnej harmonizácie účtovníctva (GAAP). Direktívy Rady Európskeho spoločenstva. Vecné zásady medzinárodnej harmonizácie v účtovníctve. Ďalší vývoj medzinárodnej harmonizácie účtovníctva. Prispôsobovanie účtovníctva v Českej republike.