Prax zostavovania konsolidovanej účtovnej závierky podnikateľov. 1 - Hvoždarová, Jana
Zostavovanie konsolidovanej účtovnej závierky podnikateľov. Právne normy pre zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky pre podnikateľské subjekty, banky a poisťovne. Obchodné spoločnosti, ktoré povinne vykazujú konsolidovanú účtovnú závierku. Metóda úplnej konsolidácie kapitálu, záväzkov, hospodárskeho výsledku v položkách aktív, obratu a ostatných nákladov a výnosov.