Audit systému účtovníctva a jeho súčasné problémy - Nagy, Július
Audit a fázy vedenia auditu v účtovníctve. Prvky kritériového modelu auditu. Legislatívne normy a zásady vedenia účtovníctva. Audítorská revízia účtovníctva. Projektovo-programová dokumentácia a interná smernica ako podklady pre účtovný audit.