Audítorstvo - Bartková, J.
Z obsahu: Novela zákona o audítoroch priniesla veľa rozporov. Vzťah slovenských manažérov k auditu sa zlepšuje. Na Slovensku sa práca audítora kumuluje do šiestich mesiacov.