Finančný plán podniku - Režňáková, Mária
Plánovanie potreby prevádzkového kapitálu. Obratový cyklus peňazí. Plánovanie prostriedkov viazaných v zásobách. Doba obratu zásob. Plánovanie pohľadávok voči odberateľom. Plánovanie výšky záväzkov. Plánovanie súvahy. Plánovanie cash flow. Plán likvidity.