Bučina, a.s. Zvolen Vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti Bučina, a.s. Zvolen. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.