Odporúčania pre akcionárov: akcie Biotiky držať Príloha - Kukučka, J.
Ekonomicko-finančná analýza farmaceutickej firmy Biotika, a.s. Slovenská Ľupča. Základná charakteristika spoločnosti. Štruktúra akcionárov. Spoločné projekty s nemeckou firmou Degussa. Majoritný vlastník spoločnosti. Hlavná činnosť firmy. Realizácia produktov na domácom trhu a v zahraničí. Kapitálové prepojenie. Doplnková činnosti. Dividendová politika a informovanosť. Ekonomická analýza hospodárskych výsledkov a vývoj ukazovateľov. Základné ekonomické a finančné ukazovatele. Vývoj koeficientu likvidity. Swot analýza.