Revitalizácia vo svete a u nás. 1 - Valach, V.
Možnosti revitalizácie podnikov a porovnanie tohto procesu u nás a vo svete. Výber podnikov pre proces revitalizácie a výpovedná schopnosť ich dlhov. Určenie finančnej diagnózy a terapie podnikovej sféry. Riešenie platobnej neschopnosti, nevyhnutnosť revitalizácie, konsolidácie a stabilizácie firiem.